Over ons

Atelier Ruimtelijk Advies is een adviesbureau dat meebouwt aan de ontwikkeling van duurzame, kwalitatieve landschappen en publieke ruimtes. Het richt zich op de begeleiding en ondersteuning bij het uitwerken van concepten en (schets)ontwerpen en dit in nauwe onderlinge samenwerking met de ontwerper.

Door middel van een uitgebreide dialoog met het ontwerpteam en de bouwheer wordt een scenario ontwikkeld waarin de wisselwerking tussen diverse partners centraal staat. Planuitwerking met een continue terugkoppeling in iedere fase draagt er toe bij dat de esthetische, de bouwtechnische en financiƫle wensen met elkaar verenigd worden.

Atelier Ruimtelijk Advies werkt vanuit een netwerk van eigen mensen aangevuld met freelance medewerkers. De beperkte omvang van het projectteam en het resultaatgericht samenwerken door middel van netwerking, zorgt voor een sterke wisselwerking en uitwisseling tussen publiek domein, landschapsarchitectuur, stedenbouw, bouwkunde en aanverwante disciplines. Deze multidisciplinariteit kan het vakgebied enkel ten goede komen.

Het bindend element dat dwars door alle specialisaties en activiteiten heen gaat, is het streven naar kwalitatief hoogstaande resultaten die als referentie in het vakgebied kunnen gelden. Daar wordt door ons team vandaag hard aan gewerkt.

 

Projectleiders-expert
Dries, Johan, Nicky, Simon en Tom

Projectleiders
Elien en Jef

Projectleiders-junior
Ivo, Owen en Svetlana

Projectmedewerkers
An, Cecil, Jasper, Lars, Laura, Melchior, Mike en Ploi

Administratie
Els en Ilse

Wedstrijden en offertes
Nina